Tegneren

Carl Quist-Møller har designet alle fire bestik og har samtidig givet liv til både bestikket og de 12 stjernetegn ved at tegne alle stjernetegn i fire bevægelser, som hver især hopper, går, står, danser eller løber hen over bestikket. Det giver det helt rigtige legende og lette udtryk, som indkredser Stjerneværk og vores visioner.

Stenbukken på børnebestiks unikke fortælling
Vægten på børnebestiks unikke fortælling
Krebsen på børnebestiks unikke fortælling

Om tegneren Carl Quist-Møller

Carl Quist-Møller er uddannet animator fra Dansk Tegnefilm Kompagni og har efterfølgende gået på Danmarks Designskole i København. Som både illustrator og tegnefilmstegner har han produceret mange danske værker, blandt andet har han designet Jungledyret Hugo.

For Carl har det især været spændende at få stjernetegnene til at bevæge sig på bestikket, og det har været udgangspunktet for alle tegningerne, som selvfølgelig er tegnet i hånden. Bevægelserne har han fordelt på de forskellige bestik, så barnet fornemmer legen, når bestikket er i brug.

Desuden er det også Carl, som har designet bestikket og heri udviklet det sikre greb og den høje funktionalitet – kniven skal kunne skære, gaflen skal kunne stikke i maden, og så må der også gerne være plads til sovs på gaflen.

Du kan læse mere om Carl Quist-Møller på hans hjemmeside www.carlquistmoller.dk

Om tegneren Carl Quist-Møller

Alle tegninger af stjernetegnene er tegnet af Carl Quist Møller, som er uddannet animator fra Dansk Tegnefilm Kompagni. Han er tegnefilmstegner og har blandt andet designet Jungledyret Hugo. For Carl har det især været opgaven i at få stjernetegnene til at bevæge sig på bestikket, som var det mest spændende, og det har været udgangspunktet for alle tegningerne, som selvfølgelig er tegnet i hånden. Bevægelserne har han fordelt på de forskellige bestik, så barnet fornemmer legen, når bestikket er i brug.

Du kan læse mere om Carl Quist Møller på hans hjemmeside www.carlquistmoller.dk

Se stjernetegnet komme til live

denne side kan I downloade jeres stjernetegn, så I kan printe og farvelægge dem i de farver, I synes, er de helt rigtige til netop jeres stjernetegn. Til hvert stjernetegn finder I fire tegninger, som vækker stjernetegnet til live gennem animation.

Med animationsteknikken sætter du nemlig dit og barnets stjernetegn i bevægelse gennem en række tegninger med små ændringer fra tegning til tegning. Det er samme teknik, som har været brugt til at lave tegnefilm i mange år.

Stjernetegnet kommer til live, når I bladrer gennem tegningerne. Du kan se hvordan her på siden, hvor kunstneren Carl Quist-Møller viser, hvordan du laver animationen.

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.0