Dansk designet
kvalitetsbestik

Stjerneværk vækker barnets bestik til live gennem kreative tegningerne, der skaber bevægelse på tværs af skeen, kniven og gaflen. Bestikket er funktionelt og stærkt med et gennemtænkt design, samtidig med at det fortæller en historie om et fællesskab, som vi alle sammen har en andel i – nemlig stjernetegnene.

Et fast holdepunkt gennem livet

Grundlæggende producerer vi bestik med stjernetegn på til børn og babyer. Vi har valgt stjernetegnene, fordi vi alle sammen er tilknyttet ét bestemt stjernetegn ud fra vores fødselsdato. Stjernetegnene er traditionelt beskrevet som en del af vores personlighed, og derfor kan det være en fordel at præsentere stjernetegnene tidligt og på bedste vis og meget mere som en form for væbner end som en decideret del af vores personlighed.

Vores identitet danner vi gennem hele livet. Der er mange nye indtryk at udforske, når vi er helt små, hvor vi begynder at sætte handling og ord på, hvem vi er som personer. Især i teenageårene leder vi efter mening og identitet, og når vi bliver ældre, finder vi mere ro i os selv. Vi arbejder med vores personlighed hele livet – det stopper ikke, når vi bliver voksne.

Når vi tager vores stjernetegn til os som et våbenskjold, har vi en tilknytning til det, som er konstant gennem hele livet, og som vi kan vende tilbage til, når vi har behov for det. Stjernetegnet bliver trygt og noget, som vi er glade for, og som vi deler med andre. For vi er noget særligt alle sammen, og vi er også noget særligt sammen. Vores stjernetegn er fantastiske til at minde os om netop det.

Bag om Stjerneværk

Stjerneværk er en sammentrækning af stjernetegn og værksted.
Bag Stjerneværk står Henrik Holmegaard, Per Villumsen og tegneren Carl Quist-Møller. For 6 år siden var det Henriks idé, der startede samarbejdet, først med Per og senere også med Carl. Sammen udviklede de idéerne til bestikket og konceptet med stjernetegn.

Læs mere om tegneren Carl Quist-Møller

Tanken har helt fra starten været, at bestikket skulle sættes i bevægelse for at styrke stjernetegnets betydning. Som uddannet animator har Carl Quist-Møller givet liv til alle 12 stjernetegn ved at illustrere dem i fire bevægelser, og sammen hopper, går, står, danser eller løber alle stjernetegnene hen over bestikket fra Stjerneværk. Det giver det helt rigtige legende og lette udtryk, som indkredser Stjerneværk og vores visioner.

Er du interesseret i at forhandle Stjerneværk?

Stjerneværk holder til på Sjælland. Vores administration og lager er beliggende i Haslev, mens vores showroom for erhvervskunder ligger på Christianshavn ved Carl Quist-Møllers tegnestue Ej blot til Løgn.

Er du interesseret i at forhandle Stjerneværks produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan aftale et tidspunkt, hvor du kan komme forbi tegnestuen og se produktet, eller vi kan komme forbi dig og vise det frem.

Luk
Sign in
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.0